• Str. Principala, 145, Com. Barcani, Covasna, 527010, Barcani

Servicii

Servicii

Aveți nevoie de material lemnos pentru afacerea dumneavoastră?

Suntem siguri că vă putem ajuta!

Gama noastră de produse include lemne de foc și cherestea de înaltă calitate potrivită pentru construcții și amenajări.

456

Colaborări interne

Colaborări interne

Tratăm cu acceași seriozitate atât comenzile mici, cât și comenzile ample.

788

Transporturi de material lemnos

Transporturi de material lemnos

Oferim servicii de transport al materialului debitat și transport al materialului lemnos brut.

Servicii complete de debitare lemn și de transport

Oprea Group este partenerul de încredere dacă activitatea pe care o desfășurați se bazează pe lemn. Produsele variază de la lemn simplu de foc la cherestea potrivită pentru construcții și amenajări, care poate fi prelucrată în funcție de nevoile clienților.

Deținem capacitatea de a furniza cantități mari de produse din lemn, iar pentru a veni și mai mult în ajutorul clienților, oferim servicii de debitare a materialului lemnos la dimensiuni foarte precise.

Gama de produse este completată de servicii convenabile de transport al materialului debitat, dar și de servicii de transport al materialului lemnos brut al părților terțe.

Suntem încrezători să spunem că suntem o alegere excelentă dacă vă doriți un partener din industria lemnului pe care să vă puteți baza.

Testimoniale

Suntem întotdeauna încântați să aflăm care sunt părerile clienților și partenerilor noștri loiali.

Afacerea mea a ajuns să se bazeze pe produsele calitative oferite de Oprea Group. Serviciile de debitare și de transport îmi ușurează foarte mult activitățile, ceea ce îmi ajută afacerea să prospere.

Mihai

București
Fără o cherestea de bună calitate, afacerea noastră nu s-ar putea desfășura. Colaborarea cu Oprea Group ne-a adus mai mult decât material de calitate, pe care îl putem prelucra imediat. Ne-a adus liniștea și siguranța că orice comandă este tratată cu seriozitate și livrată rapid, iar pentru noi, asta înseamnă mai multe proiecte finalizate și mai mulți clienți mulțumiți.

Cornel

Dezvoltator imobiliare
Cu toate că am avut nevoie de o mică cantitate de cherestea pentru un proiect de consolidare a propriei case, am fost foarte mulțumit de cum a decurs colaborarea cu Oprea Group. Comanda mea a fost recepționată foarte repede, iar livrarea s-a desfășurat fără probleme.

Daniel

Persoana fizică
Un partener din domeniul meu de activitate mi-a recomandat produsele Oprea Group, fiind foarte mulțumit de executarea promptă a comenzii. La rândul meu, sunt mulțumit și de calitatea produselor, de amabilitatea tuturor celor din conducere, dar și de echipa de angajați care se implică în orice etapă a procedurii de executare a comenzii și de livrare.

Ioan

Senior Electrician
Am apelat la Oprea Group pentru că nu am găsit în altă parte serviciul de debitare a lemnului la dimensiunile dorite de mine. Este un serviciu foarte convenabil și foarte eficient pe care mi l-a oferit această companie cu multă seriozitate. Recomand Oprea Group și pentru servicii și produse, dar și pentru seriozitate.

Ciprian

București

Pentru a afla mai multe informații despre cum funcționează colaborarea cu noi,
indiferent de serviciile dorite, vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button